Η Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α.) πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Νικόλα Παπαδόπουλο και την Αναπληρώτρια Πρόεδρο κα Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, στο πλαίσιο των επαφών της με θεσμικούς φορείς.
Την Κ.Ε.Σ.Ο.Α. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Παπακώστας, OLY, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πανίκος Ευριπίδου, OLY και το μέλος κ. Σπύρος Αγρότης, OLY.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπεία της Ένωσης ενημέρωσε την ηγεσία του ΔΗΚΟ για το έργο, τις δράσεις και τους στόχους της, καθώς και για ζητήματα που αφορούν τους Κύπριους Olympians. Παράλληλα, παρέδωσε τις εκδόσεις της Κ.Ε.Σ.Ο.Α., οι οποίες καταγράφουν την ιστορία της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα επιτεύγματα των Κυπρίων αθλητών που έλαβαν μέρος σε αυτούς.
Ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε το προσωπικό του ενδιαφέρον και τη διαχρονική στήριξή του προς τους αθλητές και τις αθλήτριες που εκπροσωπούν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το Δημοκρατικό Κόμμα θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους Κύπριους Olympians, αναγνωρίζοντας την προσφορά και τις θυσίες τους για την πατρίδα.
Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. συνεχίζει τον διάλογο με όλους τους θεσμικούς φορείς, με στόχο τη στήριξη και ενίσχυση των Κυπρίων Olympians.
