Parimatch Foundation και Olympians

Στηρίζουν Νεαρούς Αθλητές Με Χρονιαία Χορηγία

Το Parimatch Foundation συνεχίζοντας τις συνεχόμενες δράσεις κοινωνικής ευθύνης με στόχο την ενίσχυση της εκπαίδευσης, της ευημερίας, της υγείας, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος, βρίσκεται στο πλευρό της Κυπριακής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Olympians) με σκοπό να χορηγήσει νέους αθλητές και αθλήτριες για ακόμη μια χρονιά.

Η φετινή εκδήλωση προγραμματίζεται για τις 14 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα της ΠΟΕΔ.

Πριν από περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 υπεγράφη στα γραφεία της Κυπριακής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α.), γνωστοί στον Παγκόσμιο χώρο του αθλητισμού και ως Olympians, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των Olympians και του PARIMATCH FOUNDATION με σκοπό τη χορήγηση υποτροφιών σε αθλητές/ τριες ηλικίας μεταξύ 13 – 18 ετών.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας διάρκειας 5 χρόνων θα παρέχει τα απαραίτητα εφόδια σε επιλεγμένους αθλητές, αναλόγως αναγκών, οι οποίοι θα επιλεγούν από το Parimatch Foundation μέσω εισηγητικής λίστας που θα παρέχουν οι Olympians. Στόχος της οικονομικής χορηγίας των αθλητών είναι να προάγει την αξία του αθλητισμού και να δώσει την ευκαιρία σε νέους αθλητές να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, με απώτερο στόχο και όραμα να μυήσει τον αθλητισμό στη μελλοντική γενιά των σημερινών παιδιών.

Το Parimatch Foundation με βάση το Μνημόνιο Συνεργασίας και τις χορηγίες που θα δοθούν, θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των αθλητών που θα επιλεγούν και θα παρακολουθεί και θα στηρίζει έμπρακτα την πορεία τους στους αγώνες που θα συμμετάσχουν. Οι αθλητές που θα μοιραστούν τις κοινές αξίες και το όραμα του φιλανθρωπικού οργανισμού με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αγάπης για τον αθλητισμό θα πορευτούν μαζί με το Parimatch Foundation στη δύσκολη διαδρομή για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος ακόμη 14 παιδιά θα λάβουν για ένα χρόνο τη χορηγία του Parimatch Foundation με το ποσό των 250 ευρώ το μήνα για κάθε Αθλητή/τρια.

Στηρίζουμε τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τον αθλητισμό στα παιδιά και είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στην αθλητική πορεία νέων υποσχόμενων αθλητών και είναι τιμή μας να τους στηρίξουμε με σταθερές και μακροχρόνιες χορηγίες. Υπερήφανα θα μοιραζόμαστε μαζί τους κάθε στιγμή!

Το Parimatch Foundation είναι ένα ίδρυμα κοινωφελούς χαρακτήρα που εφαρμόζει τη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Parimatch. Το Ίδρυμα χρηματοδοτεί και υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις και προγράμματα που μεριμνούν για την υγεία και την ευεξία των παιδιών στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται η Parimatch. Αποστολή του Parimatch Foundation είναι να προωθεί την υγεία και την ευημερία της κοινότητας μέσω της εκπαίδευσης και της συμμετοχής των παιδιών στον αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα ίσες ευκαιρίες για όλους.