ΘΕΜΑ: ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Κ.Ε.Σ.Ο.Α.

ΘΕΜΑ: ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ

             ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Κ.Ε.Σ.Ο.Α.)

             CYPRUS OLYMPIANS ASSOCIATION

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. στον λίγο καιρό επαναδραστηριοποίησης της και όπως πολύ ορθά ανέφερε η Γενική Γραμματέας κα. Άντρη Σιάλου στην ομιλία της κατά την πρόσφατη εκδήλωση της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. ‘’Τιμή στις Γυναίκες – Olympians’’ που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο., έχει θέσει και προσπαθεί ως πρώτο μέλημα της να συγκεντρώσει, να αντιπροσωπεύσει, να προωθήσει και να εξυπηρετήσει τα ενδιαφέροντα, τα συμφέροντα και τις ανάγκες όλων των Κυπρίων Olympians και να προσφέρει και να παράσχει οποιαδήποτε ανακούφιση καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής τους.

Στα άμεσα πλάνα δράσης συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εγκαίνια του Αθλητικού Μουσείου στον Άγιο Αμβρόσιο Λεμεσού και πολλές άλλες δράσεις που έχουν στόχο την ευημερία όλων των Olympians.

Το Δ.Σ. της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. θεωρεί ότι όλοι οι Cyprus Olympians θα πρέπει να έχουν λόγο και ρόλο στο πλάνο δράσης της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. Γι’ αυτό και απευθυνόμαστε σε όλες και όλους τους Olympians όπως συμμετέχουν ενεργά στο έργο της, εκφράζοντας ιδέες, απόψεις και εισηγήσεις για ότι αφορά τα ενδιαφέροντα, συμφέροντα και τις ανάγκες των Κυπρίων Olympians.

Πολλές και πολλοί από εσάς έχετε συμπληρώσει την σχετική αίτηση για εγγραφή μέλους στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α. και είστε μέλος της. Απευθυνόμαστε λοιπόν και σε όλες και όλους εσάς που για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχετε ακόμα εγγραφεί ως μέλος στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α. Θεωρούμε πολύ σημαντικό να είναι εγγεγραμμένοι όλες και όλοι οι Κύπριοι  Olympians στην Ένωση μας. Ο όσο το δυνατό μεγαλύτερος αριθμός μελών στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α. δίνει στο Δ.Σ. την δύναμη για την συγκέντρωση, προώθηση, διεκδίκηση και εξυπηρέτηση των ενδιαφερόντων, συμφερόντων και αναγκών των Κυπρίων Olympians.

Προς τούτο επισυνάπτονται το έντυπο αίτησης για εγγραφή μέλους στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α. και το έντυπο λεπτομέρειες επικοινωνίας Olympian, το οποίο μπορεί όποια και όποιος δεν είναι μέλος και θέλει να εγγραφεί και συμμετέχει ενεργά στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α., να τα συμπληρώσει και να τα αποστείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Για οποιεσδήποτε περισσότερες πληροφορίες ή λεπτομέρειες παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί με τον Εκτελεστικό Διευθυντή Δημήτρη Αραούζος τηλ. 99425701.

ΣΥΝ: Έντυπο αίτησης για εγγραφή μέλους στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α.

         Έντυπο λεπτομέρειες επικοινωνίας Olympian