ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Κ.Ε.Σ.Ο.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ OLYMPIANS ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑΔΗ

Η Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α) – Cyprus Olympians Association θέλει να ευχαριστήσει εκ βάθους καρδίας όλες τις Γυναίκες – Olympians, οι οποίες παρευρέθηκαν μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους στην Εκδήλωση ‘’Τιμή στις Γυναίκες – Olympians’’ που έγινε την Τετάρτη 7/7/2021 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η πέραν κάθε προσδοκίας ανταπόκριση όλων των Γυναικών που έχουν συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τα χρώματα της Κύπρου στην εκδήλωση, έδωσε την ευκαιρία στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α., την Κυβέρνηση του κ. Αναστασιάδη αλλά και ολόκληρη την Κυπριακή Κοινωνία να αποδώσει την πρέπουσα αναγνώριση, εκτίμηση, σεβασμό και τιμή σ’ όλες τις Γυναίκες – Αθλήτριες της Κύπρου που πρωτοστάτησαν, τόλμησαν και άνοιξαν δρόμους στις νεότερες Γυναίκες, για τις οποίες και ασφαλώς αποτελούν πρότυπα και υπόδειγμα.

Επίσης η πρέπουσα αναγνώριση, εκτίμηση, σεβασμός και τιμή αποδόθηκε κατά την βράβευση και στις δύο οικογένειες που είχαν παρουσία με τρία (3) μέλη – αθλητές της σε Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα στην οικογένεια Καραπατάκη με Δημήτριο, Μάριο και Ανδρέα και στην οικογένεια Φωτιάδη με τους Παύλο, Αλέξη και Καρολίνα.

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. πιστή στους στόχους και σκοπούς της δηλώνει απερίφραστα ότι θα συνεχίσει να στηρίζει όχι μόνο τις Γυναίκες – Olympians αλλά και όλους γενικά τους Cyprus Olympians. Ελπίζει δε, ότι όλες οι Γυναίκες – Olympians θα έρθουν κοντά στην Ένωση μας και θα συμμετάσχουν ενεργά στις προσπάθειες της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. για την προαγωγή και εξυπηρέτηση των αναγκών και της ευημερίας των Cyprus Olympians με την εγγραφή όλων των στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α.

Για όλα τα πλάνα και δράσεις της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. – Cyprus Olympians Association μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα παρακολουθεί είτε μέσω της ιστοσελίδας μας www.cyprusolympians.org είτε από το Facebook ή ακόμα και από τα διάφορα δελτία τύπου στα Μ.Μ.Ε.