Τιμητικό αποτέλεσμα για Ελευθερίου και Αχιλλέως στο Τόκιο

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. – Cyprus Olympians Association συγχαίρει τα δύο μέλη της Άντρη Ελευθερίου και Γιώργο Αχιλλέως, για την εξαιρετική τους παρουσία αλλά και το πολύ τιμητικό αποτέλεσμα που έχουν επιτύχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, οι οποίοι είναι το κορυφαίο επίπεδο του Αθλητισμού.

Οι σκοπευτές μας του skeet έκαναν καταπληκτική εμφάνιση, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις αλλά δεν μπόρεσαν να επιτύχουν τον απώτερο στόχο τους για εξασφάλιση μεταλλίου για λεπτομέρειες. Όπως είναι αντιληπτό στους  Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκονται οι κορυφαίοι του αγωνίσματος στον κόσμο και αυτές οι μικρές λεπτομέρειες (αυτός ο ένας δίσκος) μετρά πάρα μα πάρα πολύ!!!

Η Άντρη Ελευθερίου για ένα δίσκο και με 119/125 δίσκους αναδείχθηκε 7η στο skeet γυναικών. Ο Γιώργος Αχιλλέως ήταν ακόμη πιο άτυχος καθώς έκανε καταπληκτική δεύτερη ημέρα, μπήκε στα shoot-off για τον τελικό με άλλους πέντε σκοπευτές, όμως αστόχησε στον 4ο δίσκο και έμεινε εκτός τελικού. Ο Αχιλλέως ολοκλήρωσε τον προκριματικό με 122/125 δίσκους και εν τέλει κατετάγη 9ος.