O κ. Καπράλος πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών

Η ΚΕΣΟΑ (Cyprus Olympians Association) θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τον συναθλητής Olympian και Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (EOE)  κ. Σπύρο Καπράλο για την εκλογή του στην Προεδρία της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC).  

Είναι με μεγάλη χαρά που βλέπουμε ανθρώπους του αθλητισμού να αναδεικνύονται και προσφέρουν από όλες τις βαθμίδες! Όπως έγραψαν και οι Έλληνες Olympians «ENAΣ ΕΛΛΗΝΑΣ OLYMPIAN, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ» κάτι το οποίο αποτελεί εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για την Ελλάδα αλλά και για την Κύπρο.

Ο Olympian λοιπόν της υδατοσφαίρισης κ. Σπύρος Καπράλος OLY, Μέλος της ΔΟΕ και Πρόεδρος της Ελληνικης Ολυμπιακής Επιτροπής εξελέγη Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών για την περίοδο 2021-2025. Συγκέντρωσε 34 ψήφους έναντι 16 του Δανού Νιλς Νίγκαρντ. H Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΚEΣΟΑ) αλλά και όλα τα μέλη της συγχαίρουμε τον συναθλητής μας Σπύρο Καπράλο για την εκλογή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του!!!

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Καπράλος ανέφερε ότι η EOC θα στηρίξει όλα τα Μέλη της και ιδιαίτερα τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες.

Cyprus Olympians Association – ΚΕΣΟΑ