Σημαντική ανακοίνωση για το OLYMPIAN PROFILE

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. με προηγούμενη σχετική ανακοίνωση προς όλα τα Μέλη της ημ. 15/4/2021, ενημέρωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. αποφάσισε όπως προχωρήσει στην δημιουργία προσωπικού προφίλ για κάθε Κύπριο Olympian – Μέλος της Κ.Ε.Σ.Ο.Α., το οποίο θα αναρτηθεί και θα μπορεί να εμφανίζεται και να προβάλλεται στην κατηγορία OLYMPIANS στην ιστοσελίδα της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. (www.cyprusolympians.org).

Προς τον σκοπό αυτό, ζητήθηκε από το κάθε Μέλος να συμπληρώσει συνημμένο έντυπο που απεστάλη τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά και να επισυνάψει και μια αθλητική φωτογραφία του/της, για να δημιουργηθεί το προσωπικό προφίλ.

Λόγω του γεγονότος ότι τα πλείστα Μέλη – Olympians δεν έχουν ακόμη ανταποκριθεί καθώς και άλλα Μέλη έχουν αποστείλει ημιτελή το έγγραφο και χωρίς αθλητική φωτογραφία, σας πληροφορούμε ότι έχουμε προχωρήσει και δημιουργήσει κατ’ αρχήν το προσωπικό προφίλ του κάθε Μέλους με τα στοιχεία που δηλώσατε στο έντυπο Αίτησης Εγγραφής Μέλους και Λεπτομέρειες Επικοινωνίας Olympians. Έχουμε προχωρήσει στην ανάρτηση τους προσωρινά στην ιστοσελίδα  των Cyprus Olympians Association και σας προτρέπουμε και παρακαλούμε όπως αφού επισκεφθείτε την πιο πάνω ιστοσελίδα και κάνετε κλικ στο κατηγορία OLYMPIANS, πατήστε το όνομα σας στην λίστα που θα φαίνεται με μπλε χρώμα, υπογραμμισμένο και:

α.) ελέγξετε όλα τα στοιχεία σας τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά,

β.) όσοι δεν έχετε αποστείλει αθλητική φωτογραφία για να συμπεριληφθεί στο

     προφίλ, όπως το πράξετε και

γ.) δηλώσετε την κορυφαία αθλητική σας επιτυχία που εσείς θέλετε να αναγραφεί

Για οποιαδήποτε αλλαγή/διόρθωση/παρατήρηση και επισύναψη φωτογραφίας, παρακαλώ να την αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. [email protected]

Επαναλαμβάνω και ευελπιστώ στην όσο το δυνατό γρηγορότερη ανταπόκριση σας ούτως ώστε το συντομότερο να αναρτηθούν και να προβάλλονται στην ιστοσελίδα της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. τα ολοκληρωμένα προσωπικά προφίλ όλων των Κυπρίων Olympian – Μελών της Κ.Ε.Σ.Ο.Α.