Συνάντηση των Cyprus Olympians με την Υπουργό Δικαιοσύνης & Δημοσίας Τάξεως

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. συναντήθηκε την Τρίτη 20/4/2021 με την Έντιμη Υπουργό Δικαιοσύνης & Δημοσίας Τάξεως κα. Έμιλυ Γιολίτη. Κατά την συνάντηση η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την Υπουργό τόσο για τους σκοπούς και στόχους της αλλά και για την πρόθεση της όπως συμβάλει με τον οποιονδήποτε τρόπο στις προσπάθειες της Υπουργού και του Υπουργείου της, για αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης & Δημοσίας Τάξεως και ιδιαιτέρως τον Αθλητισμό.

Η Έντιμος Υπουργός κα. Γιολίτη με την σειρά της ενημέρωσε και ανάλυσε στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α. για τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες του Υπουργείου της και επεξήγησε για όλες τις ενέργειες και προσπάθειες που καταβάλλονται για επίλυση των διαφόρων προβλημάτων που αφορούν την ισότητα των φύλων, την βία, την παραβατικότητα και την σεξουαλική παρενόχληση. Ιδιαίτερα στάθηκε στην αναμενόμενη έγκριση από την Κυπριακή Βουλή της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης, μέσα από την οποία θα δοθούν σημαντικότατα όπλα στην αντιμετώπιση όλων των πιο πάνω προβλημάτων.

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. ευχαρίστησε την Υπουργό για την συνάντηση και έθεσε τον εαυτό της στην διάθεση της Υπουργού για οποιαδήποτε βοήθεια, συνεργασία και στήριξη της για την επίτευξη των στόχων του Υπουργείου και την εξυπηρέτηση των Γυναικών και του Αθλητισμού γενικότερα.