Εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ Κ.Ε.Σ.Ο.Α. και του κ. Χάρη Γεωργιάδη

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 24/2/2021, συνάντηση μεταξύ του Πρόεδρου και του Εκτελεστικού Διευθυντή της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. (Olympians Κύπρου) και του κ. Χάρη Γεωργιάδη με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση της εποικοδομητική συνεργασίας των Olympians με ανθρώπους που βρίσκονται έμπρακτα και διαχρονικά δίπλα στον Αθλητισμό του Τόπου.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την Κ.Ε.Σ.Ο.Α. και ταυτόχρονα τις δράσεις της για το άμεσο μέλλον με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του Αθλητισμού – Ολυμπισμού στην χώρα μας. Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. (Cyprus Olympians Association) προγραμματίζουν να έχουν συναντήσεις και με άλλα πολιτικά κόμματα της χώρας στο άμεσο μέλλον.

Θα πρέπει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι ο κ. Χάρης Γεωργιάδης έχει στηρίξει διαχρονικά του Olympians και βρίσκεται πάντοτε, όπως και τώρα, στο πλευρό τους.

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. (Cyprus Olympians Association) επιθυμούν να ευχαριστήσουν δημόσια για ακόμη μια φορά τον κ. Χάρη Γεωργιάδη για την αμέριστη συμπαράσταση του, καθώς, και την παράταξη που εκπροσωπεί.

Γραφείο Τύπου