ΘΕΜΑ: FRIENDS OF THE CYPRUS OLYMPIANS ASSOCIATION

Αναφερόμαστε στο πιο πάνω θέμα και θέλουμε μέσα στα πλαίσια του Παγκόσμιου Αθλητικού Κινήματος της σύγχρονης εποχής που ζούμε, να σας αναφέρουμε ότι η Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α.) – Cyprus Olympians Association, πήρε την σημαντική απόφαση να ανοίξει παράθυρο στους φίλους των Cyprus Olympians με την δημιουργία των Friends of the Cyprus Olympians Association.

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (World Olympians Association) που εδρεύει στην Λωζάνη και αποτελεί ένα Οργανισμό, ο οποίος είναι από τους πλέον ισχυρούς στον Παγκόσμιο Αθλητικό Χάρτη, με μέλη πέραν των 120 χιλιάδων Olympians σε ολόκληρο τον κόσμο.

Απευθυνόμαστε λοιπόν κοντά σας και εκφράζουμε την ισχυρή μας επιθυμία, εφόσον είναι και δική σας επιθυμία, να γίνετε και εσείς Friend of the Cyprus Olympians Association.

 Άκρως σημαντικό και το σημειώνουμε εμφαντικά, είναι ότι με την παρουσία σας στην κοινότητα των Friends of the Cyprus Olympians Association δεν θα έχετε κανενός είδους επιβάρυνση προς την Κ.Ε.Σ.Ο.Α. – Cyprus Olympians Association. Αντίθετα αν η απόφαση σας είναι να εγγραφείτε, η Κ.Ε.Σ.Ο.Α θα σας προωθεί ενημερώσεις για τις δράσεις και δραστηριότητες της, αλλά και από αυτές των World Olympians.

Παρακαλείστε όπως, εάν επιθυμείτε να γίνετε Friends of the Cyprus Olympians Association μας απαντήσετε θετικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες ή ενημέρωση επιθυμείτε.