Κ.Ε.Σ.Ο.Α.: Ανακοίνωση για παροχή υλικού για την ιστοσελίδα μας

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενη μας ανακοίνωση η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. στην προσπάθεια της να φέρει πιο κοντά τους Olympians της Κύπρου, έχει δημιουργήσει την δική της ιστοσελίδα (www.cyprusolympians.org) με αναβαθμισμένη, εύκολη στην πρόσβαση, η οποία προσφέρει ομαλή και ευχάριστη χρηστική εμπειρία.

Η σελίδα πέραν από την ενημέρωση, έχει ως στόχο να παρέχει σε όλους τους Olympians την δυνατότητα να εκφράσουν τις εμπειρίες, τις γνώσεις αλλά και τις αναμνήσεις της αθλητικής τους καριέρας, με όλο το αθλητικό φάσμα και τον κόσμο που αγαπά τον αθλητισμό αλλά και με μελλοντικούς Olympians.

Στο πλαίσιο αυτής μας της προσπάθειας, καλούμε όλους τους Olympians της Κύπρου να αποταθούν κοντά μας και να μας μεταφέρουν ή/και αποστείλουν το όποιο υλικό τόσο από τις αναμνήσεις των, τις φωτογραφίες των και άλλα προσωπικά στοιχεία ή/και αντικείμενα, τα οποία θα ήθελαν να μοιραστούν με τον κόσμο.

Με αυτή την προσπάθεια έχουμε ως στόχο να δημιουργήσουμε μια δυνατή παρακαταθήκη με γραπτά κείμενα, φωτογραφικό και οποιοδήποτε άλλο υλικό που θα επιτρέπει σε όλους να μάθουν περισσότερα για το παρελθόν και να μπορούν μέσα από αυτό, να πάρουν στοιχεία τα οποία θα τους βοηθήσουν στην μελλοντική τους καριέρα.

Παρακαλούμε όλους τους Olympians της Κύπρου που θα θελήσουν να μοιραστούν όλες αυτές τις εμπειρίες των με όλους, να αποστείλουν το όποιο υλικό που επιθυμούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. [email protected] για την ανάρτηση και προβολή τους.