Η Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α) είναι ο επίσημος εκπρόσωπος των Olympians Αθλητών της χώρας μας!

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. μετά την ευρεία δραστηριότητα που επέδειξε τον τελευταίο χρόνο και λαμβάνοντας υπόψη τις υποδείξεις της World Olympians Association, είναι στη ευχάριστη θέση να δημοσιοποιήσει την επίσημη πλέον αναγνώριση και πιστοποίηση της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. ως η μοναδική Εθνική Ένωση των Olympians στην Κύπρο, η οποία υπογράφεται από τον Πρόεδρο της World Olympians association κ. Joel Bouzou.

Παράλληλα στην επιστολή του ο κ. Bouzou αναφέρει ότι έγινε με επιτυχία η αναγνώριση του πιστοποιητικού μέλους της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. στην World Olympians Association μέχρι το 2024.

Το πιστοποιητικό αυτό αποκτήθηκε μέσα από τις δράσεις των Olympians της Κύπρου και αποτελεί μια πολύ σημαντική κατάκτηση για την Ένωση μας.

Τέλος, αυτό αποδεικνύει το τεράστιο έργο που έχει επιτελέσει το προηγούμενο Δ.Σ. σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ίδρυση και σύσταση της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. και ταυτόχρονα επιφορτίζει το νέο Δ.Σ. με την ευθύνη να συνεχίσει αλλά και να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την δράση του, προσφέροντας σε όλους τους Olympians της Κύπρου αλλά και στην κοινωνική ζωή του τόπου μας.