Ανακοίνωση για εγγραφή μελών στην Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α.) – Cyprus Olympians Association

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. (Cyprus Olympians) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά και την δημιουργία τόσο της ιστοσελίδας της όσο και σελίδας στο  Facebook , οι Κύπριοι “Olympians” έχουν πλέον την δυνατότητα να εγγραφούν στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α. και ηλεκτρονικά.

Μέσα από την πιο πάνω διαδικασία το Δ.Σ. της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. έχει ως στόχο την εγγραφή όλων όσων έχουν εκπροσωπήσει την χώρα μας στην μεγαλύτερη σκηνή του Αθλητισμού. Αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Για την διευκόλυνση και εγγραφή όλων των Olympians της Κύπρου (η σχετική λίστα με τα ονόματα όλων  των συμμετασχόντων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα στην κατηγορία Olympians στην αρχική σελίδα του ιστότοπου), που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί ως μέλη της Κ.Ε.Σ.Ο.Α., παρακαλούνται όπως βρουν  την αίτηση εγγραφής μέλους, η οποία βρίσκεται  στην κατηγορία (latest news του ιστότοπου) και αφού την συμπληρώσουν, την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για την έγκριση από το Δ.Σ. και εγγραφή τους στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α.

Για την Κ.Ε.Σ.Ο.Α. και όλους τους Olympians της Κύπρου, είναι σημαντική η κάθε, προσωπική εγγραφή του κάθε Olympian της Κύπρου, όχι μόνο για την αναγνώριση και προβολή όλων όσων έχετε πετύχει στην Αθλητική σας καριέρα αλλά και για την ευημερία σας σε κάθε στάδιο της ζωής σας.

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. είναι στην διάθεση όλων των Olympians της Κύπρου για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες θα ήθελαν και για να ενημερωθούν για τα ωφελήματα τους.